dit zijn wij: wiro, Judith & léon, en onze 'tribe'

Wiro Kuipers

CHIEF PLAY OFFICER

"To make work feel like play." Dat is mijn intentie. Daarom ontwikkel en begeleid ik spellen en speelse interventies die mensen helpen om op een energieke en creatieve manier nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken in organisatie en maatschappij. Ik doe dat door mijn bedrijfs- en bestuurskundige achtergrond te combineren met mijn ervaring met creatief faciliteren.

Judith van oostrom

IMPACT MAKER

"Elke stap is een stap vooruit!" dat is mijn motto. Binnen de opdrachten die we doen zie ik waar het beter kan. Natuurlijk geef ik advies. Toch zie ik het meeste resultaat als het antwoord uit de mensen zelf komt. Ik gebruik daarvoor Zuiver Communiceren en het Symbolisch modelleren als tool. Mijn basis ligt in de bestuurskunde en mijn ervaring binnen de gemeentelijke overheid. 

léon Bosch

LINKING PIN

Ik vorm het derde wiel aan de wagen voor Zin in de Zaak. Als linking pin (verbindende schakel) in de zaak is het mijn taak om te verbinden, structureren en stroomlijnen binnen onze projecten. Ik heb als trainee ervaring opgedaan binnen diverse bedrijven. Deze ervaring zet ik in binnen onze projecten. Ik ben gefascineerd door de fenomenen leren, innovatie en de waarom vraag.


Onze 'tribe'

De mooie klussen die we doen: daar hebben we vaak 'magical powers' van anderen voor nodig. Door met deze mooie mensen op te trekken bouwden we in de loop der jaren aan onze eigen 'tribe'. We stellen de leden ervan graag aan je voor:


Neem contact met ons op!

Gebruik het contactformulier of mail/bel naar één van ons. We horen graag van je!

Wiro Kuipers
wiro@zinindezaak.nl     +316 184 788 86

Judith van Oostrom
judith@zinindezaak.nl   +316 266 987 07

Léon Bosch
leon@zinindezaak.nl     +316 120 620 10