Zo zijn onze manieren...

Wij beloven je Zin in de Zaak. Dan moeten we dat natuurlijk zelf ook hebben. Wij hanteren vijf werkwoorden die richting geven aan de manier waarop wij werken. Hieronder lichten we ze toe: geloof, speel, vraag, maak en leer.


geloof

"I have a dream..."

Een droom zonder dat je er in gelooft is niks. Alleen wanneer je er in gelooft kan 'ie ook waarheid worden. Wij geloven in mensen. Elk mens kan verschil maken voor een ander. Als je weet wat je talent is, en wat je in beweging zet. En natuurlijk als je er zelf in gelooft. Geloof is een belangrijke drijfveer voor mensen. We helpen je graag te vinden waar jij in gelooft zodat jouw droom waarheid kan worden. 

SPEEL

Spelen maakt het mogelijk om open, zonder oordeel, te ontdekken en te experimenteren. Het is de perfecte manier om te creëren en te leren, terwijl je er maximaal in op gaat. Onze benadering is speels. We werken aan serieuze vraagstukken, maar op een manier die uitnodigt om te spelen: zodat je op een plezierige manier nieuwe ontdekkingen kunt doen, helemaal opgaat in waar je mee bezig bent en er bakken energie aan overhoudt. 

VRAAG

"A question is the most powerful firestarter".

We zijn er dol op iets bij je 'aan te steken', of dat nu je overtuiging is, of het je tot actie brengen. We kunnen je daar allerlei informatie voor verstrekken of je een bepaalde kant op dwingen. Dat werkt echter niet. Liever stellen we vragen, zodat jij je eigen antwoord kan geven. Dat geldt ook voor dat wat jij voor elkaar wilt krijgen: er zijn talloze mensen die je heel goed en dolgraag verder willen helpen. Dan moeten ze alleen wel weten van je idee en wat je gedaan wilt krijgen: stel dus je vraag! Je zult verrast zijn hoeveel mensen je kunnen helpen en hoeveel sneller, makkelijker, leuker en met meer energie je plannen kunt realiseren. 

MAAK

Als je een idee hebt en er niks mee doet wordt/is het een droom. Zonde vinden wij. Dromen zijn er genoeg, maar hoe vaak horen we niet dat mensen ze niet hebben uitgevoerd? Dromen die worden gerealiseerd: dat zijn echte impactmakers. Een droom waar je in gelooft vraagt actie om hem te realiseren. Maak dus waar, en maak impact. Dat is waar we je bij helpen. Om echte stappen te zetten naar iets tastbaars. En om werkelijk iets te maken van je idee. 

leer

"Every step is a step ahead."

Sta je wel eens stil bij waar je twee jaar geleden stond, en welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt en wat je daarvan opgestoken hebt? Nu je deze vraag leest, wellicht. Jammer genoeg zien we nog te vaak dat mensen (en dus organisaties) niet bewust genoeg leren. Terwijl we de hele dag eigenlijk niets anders doen. Bewust stilstaan bij wat we weten, kunnen en hebben ervaren - en dat delen; zo leren wij. Zelf en van elkaar. Want je bent nooit uitgeleerd, geloven we. En moet je nagaan wat er nog te leren valt...