Wat is er gaande?

Op deze pagina lees je waar we op dit moment mee bezig zijn, voor klanten of anderszins zinvol. Ook kun je onze laatste publicaties teruglezen en zien wat er gaande is op onze Facebook pagina. By the way: heb je die al geliked?


klantenwerk

De klussen waar we op dit moment aan werken zijn divers van aard, maar stuk voor stuk zinvol:

  • Met enkele partijen uit Enschede-Noord onderzoeken we de mogelijkheid om vier 'Buurtlabs' op te starten. 

  • Voor Gave Dingen Doen organiseren we 'greidesessies' om Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden te helpen ideeën te mobiliseren in de hele provincie Fryslân.

  • Samen met Cesim en De Ondernemer organiseren we de verkiezing van Het Beste MT van Twente. De inschrijving is geopend!

  • Wiro begeleidt een aantal stellen uit Overijssel en Gelderland bij het opzetten van hun Naoberhuis: een plek waar mensen met een lichte zorgvraag kunnen wonen.

  • We ontwikkelen een tweetal games: een fysiek spel gericht op het omgaan met verschillende belangen en een app gericht op zelfstandig wonen.

  • Judith begeleidt een aantal mensen middels 'zuiver communiceren' om daarmee hun intenties te laten slagen. Dat doet ze onder andere voor de Stadsmakerij.

  • Elke maandag start er een nieuwe Happy Startup Homeschool NL, die Wiro begeleidt.

  • We ontwerpen workshops die gaan over wat je wél wilt, over LEGO Serious Play en over Gamification. Houd deze site dus in de gaten!

ander tofs

Behalve werk voor klanten doen we ook de nodige (maatschappelijke) projecten omdat we ze zelf gaaf vinden.

In het oog sprong Dagje Sinterklaas, daar hebben we in het najaar veel tijd aan besteed en hier een verslag over geschreven. 

Daarnaast organiseren we in het voorjaar een 'Generatiediner' organiseren, waarbij in een informele setting verschillende generaties elkaar beter kunnen leren kennen en daardoor wat meer onderling begrip kunnen ontwikkelen.

Die beide initiatieven passen mooi bij onze ambitie meer maatschappelijke projecten te doen. We zijn momenteel bezig om daartoe ook een eigen stichting op te zetten.

Je eigen intentie voor de komende tijd maak je scherp tijdens ons nieuwjaarsevenement op dinsdag 17 januari: 2017 in beeld. We bundelen onze krachten om van jouw jaar een superjaar te maken!

Nog meer tofs dan, twee concrete zaken: 

Op donderdag 19 januari organiseren we voor Werken Zonder Grenzen een benefietavond om hun crowdfundingsactie verder te helpen. Die avond gaat over hoe je van je idee een succes maakt. Aanmelden kan via deze link.

Die avond organiseren we vanuit Gave Dingen Doen in Enschede. Daarmee zijn we weer volop aan de slag. De eerstvolgende reguliere avond ervan vindt plaats op 9 maart. Je bent van harte welkom!

ONZE FACEBOOK PAGINA

ONZE PUBLICATIES