Het lijkt zo makkelijk om te bepalen wat je wil. Welke kant je op wil voor jezelf, met jouw team of met jouw idee. Toch zitten we vaak vast in allerlei veronderstellingen en eigen werkelijkheden. Dat is geen probleem, zolang ze niet in de weg zitten bij waar jij naar toe wil. 

Tijdens een "Wat-wil-jij-sessie" ontdek je waar je naar toe wil en wat er voor nodig is. Dit kan voor jou persoonlijk, voor jouw team of met jouw team. 

Samen achterhalen we welke uitkomst jij wil voor jezelf of jouw team. Beelden die schuil gaan achter woorden worden helder. Waar de ideeen en beelden achter wat jij zegt nu vaak van zelfsprekend worden aangenomen als bekend gaan we op zoek naar wat jij echt bedoelt. Dit is belangrijk omdat we woorden en begrippen inkleuren vanuit ons eigen "frame". Door te verhelderen wat je nu echt bedoelt met wat je zegt wordt  vele malen makkelijker om te ontdekken wat de door jouw gewenste uitkomst is. Zo ontstaat een scherp beeld van jouw visie of idee. Met dat in de hand wordt het ook duidelijk wat er nodig is om dat te realiseren. 

Een persoonlijke "Wat-wil-jij-sessie" kost je ongeveer een uur tot anderhalf uur. Daarna heb je scherp welke kant jij op wilt en wat de eerste stappen zijn om te zetten. 

Een sessie met jouw team kost 2 tot 3 uur afhankelijk van de je vraag.